Verzenden en retour

Verzending

Alle bestellingen bij Le Coeur Déco worden verzonden met Bpost. Wij doen ons uiterste best om elke bestelling te verwerken tussen twee en vier werkdagen na ontvangst van de betaling. In geval van uitzonderingen zal je hiervan op de hoogte worden gebracht via mail, via onze website of via onze social media pagina’s.

Verzendkosten binnen België: € 5,50
Verzendkosten naar Nederland: vanaf € 8,10 
Verzendkosten naar Luxemburg: vanaf € 8,50
Verzendkosten buiten Benelux: vanaf € 8,75

Niet opgehaalde artikelen

Le Coeur Déco is niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst worden genomen of niet worden opgehaald bij het Pick up point. Deze pakketten worden naar ons terug verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de artikelen na terugzending. Wanneer een pakket niet wordt opgehaald of in ontvangst wordt genomen dienen we verzendingskosten opnieuw aan te rekenen.

Retourneren

Indien één of meerdere artikelen niet voldoen aan jouw verwachtingen, heb je het recht om binnen 14 dagen schriftelijk contact met ons op te nemen met de reden. Het artikel in kwestie mag dan binnen deze periode worden teruggestuurd. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
Na afloop van deze periode is de aankoop een feit en worden retouraanvragen niet meer aanvaard.

Het artikel dat wordt teruggestuurd moet onbeschadigd en ongebruikt zijn en terugkeren in de originele verpakking. Indien wij toch gebruikssporen of schade vaststellen, wordt dit afgetrokken van het originele aankoopbedrag.

Bij ontvangst van jouw retour, doet Le Coeur Déco haar uiterste best om jouw bestelling binnen de 5 werkdagen na ontvangst terug te betalen. De terugbetaling gebeurt op dezelfde manier waarop jij hebt betaald.

Producten die op bestelling worden aangekocht, kunnen niet worden teruggestuurd. We werken namelijk samen met ambachtslieden die deze producten speciaal voor jou op maat maken.

Je kan jouw retourzending volgen a.d.h.v. code die je op je afgiftebewijs vindt.

Klachten en defecten

Zowel wij als onze leveranciers behandelen onze producten met zeer veel zorg. Toch kan het gebeuren dat een artikel beschadigd of defect is. Indien de verpakking langs de buitenkant beschadigd is door transport, is het heel belangrijk om dit te melden aan de transporteur bij ontvangstname of het pakket te weigeren. Indien je ons verwittigt binnen de 14 dagen na ontvangst zullen we de beschadigde of defecte artikelen vervangen zonder extra kost.
Voeg steeds foto’s toe in geval van defecten of beschadigingen!

Veel van onze artikelen worden met de hand vervaardigd. Hierdoor kunnen verschillen in kleur en vorm optreden. Deze verschillen worden niet beschouwd als defecten. Zulke terugzendingen worden dan ook beschouwd als een gewone retour. Kosten zijn in dat geval voor rekening van de klant.