Welkom stijlvolle déco lover bij Le Cœur Déco!

Jouw nieuwe online place to be wanneer je op zoek bent naar woonaccessoires die jouw thuis net dat tikkeltje extra geven.

Jouw woning is jouw paleis, ongeacht hoe groot of klein. Het is jouw plekje. Een plaats waar je tot rust komt. Het spreekt dan ook voor zich dat jouw thuis uitstraalt wie jij bent.

Le Cœur Déco streeft ernaar om jou te inspireren en te helpen bij het aankleden van jouw leefwereld. Of het nu gaat over die geurkaars die je nog zocht voor de badkamer of een set sierkussens die jouw sofa naar een hoger niveau tillen. 

Le Cœur Déco is hier om te helpen en samen met jou eindeloze creativiteit na te jagen.

en wie ben ik?

Jasmine. Thirtysomething. Gelukkig getrouwd, girlsmom of two en absoluut gepassioneerd door interieurstyling!
Een liefde die volledig openbloeide bij de aankleding van ons huis. Ik kon helemaal míjn ding doen en ik vond het geweldig om te experimenteren. Ik zag mezelf en mijn creativiteit ontwikkelen en groeien en genoot met volle teugen van het vinden van die items die een ruimte compleet maakten.

“Iets graag doen” heeft zich in die periode ontwikkeld tot een enorm grote passie. Een passie waaruit ik zoveel energie put dat ik heb besloten om er iets mee te doen. Een passie van waaruit Le Cœur Déco is geboren. Een passie die ik wil delen met mijn klanten, met jou.
Le Cœur Déco wil zoveel meer zijn dan alleen maar een webshop waar je je nieuwste schatten vindt. Le Cœur Déco wordt een way of life en de reis is nog maar net begonnen.

Dus, welkom bij Le Cœur Déco en stay tuned for more!

Liefs,
Jasmine

Jasmine van Le Coeur Déco